News Flash:

Perchezitii in Caras-Severin si Timis, intr-un dosar de fabricare ilegala a tigarilor

26 Noiembrie 2014
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
Noua perchezitii au loc, miercuri dimineata, in Caras-Severin si Timis, intr-un dosar in care este vizat un barbat suspectat ca, impreuna cu mai multe persoane, ar fi amenajat in locuinta sa o unitate clandestina de fabricare a tigarilor, acesta fiind cautat si pentru infractiuni comise in Italia.
Potrivit unor surse judiciare, politistii de frontiera si ofiterii Directiei Generale de Investigatii si Protectie Interna (DGIPI), sub coordonarea procurorilor DIICOT Timisoara, au descins, miercuri dimineata, la noua adrese din judetele Caras-Severin si Timis, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Sursele citate sustin ca principalul vizat este un barbat care locuieste in Caransebes, judetul Caras-Severin, alaturi de sotie si un copil minor, si care si-a construit in propria locuinta o unitate de fabricare a tigarilor, el fiind ajutat atat de fratele sau, fost politist de frontiera, cat si de parinti, precum si de alte rude.
Politistii de frontiera au aflat ca barbatul suspectat isi cumparase un dispozitiv cu ajutorul caruia isi confectiona tigaretele in propria locuinta, iar rudele acestuia ii procurau materialele necesare. In final, marfa era transportata in pietele din Caransebes, unde era vanduta, iar banii erau apoi impartiti intre toti cei implicati in aceasta afacere.
In urma perchezitiilor, la locuinta barbatului a fost gasita o cantitate mare de tutun.
Barbatul, precum si rude ale acestuia urmeaza sa fie dusi la sediul DIICOT Timisoara pentru a fi audiati in acest caz.
Conform surselor citate, barbatul este dat in urmarire internationala prin Interpol, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea pentru trei ani, dupa ce a comis alte infractiuni in Italia.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007586 (s)