News Flash:

PERCHEZITII DNA la CJ Vaslui, Prefectura si trei primarii, intr-un dosar de fraude cu bani europeni

8 Septembrie 2015
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
PERCHEZITII la Primaria Slobozia
Procurorii DNA fac perchezitii, marti dimineata, in Bucuresti si in cinci judete, la peste 60 de adrese, fiind vizate si sediul Consiliului Judetean (CJ) Vaslui, al Prefecturii si sediile a trei primarii din judet, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene.
Potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie, procurorii de la Serviciul Teritorial Iasi fac cercetari in doua cauze penale care vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, asimilate celor de coruptie si a unor infractiuni indreptate impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, comise in perioada 2011-2015.
Astfel, marti dimineata, procurorii DNA fac perchezitii la 62 de adrese din Bucuresti si cinci judete, fiind vizate si cinci sunt sedii ale unor institutii publice, iar restul reprezentand sediile unor societati comerciale si locuintele unor persoane.
Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca perchezitiile au loc la sediul Consiliului Judetean Vaslui, dar si la Prefectura Vaslui. De asemenea, anchetatorii fac perchezitii si la primariile localitatilor Suletea, Murgeni si Stefan cel Mare.
Conform surselor citate, persoanele vizate in acest dosar sunt suspectate de luare de mita, abuz in serviciu si fals in legatura cu accesarea fondurilor europene si cu intocmirea documentatiei in acest sens. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005314 (s)