News Flash:

Perchezitii de AMPLOARE in Bucuresti si cinci judete din tara

17 Ianuarie 2017
1039 Vizualizari | 0 Comentarii
PERCHEZITII la Primaria Slobozia
La data de 16.01.2017, procurorii  Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Giurgiu  impreuna cu ofiteri de politie  din cadrul Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice- I.G.P.R. si ai Inspectoratului de Politie Judetean Giurgiu au efectuat  un numar de 17 perchezitii pe raza judetelor Giurgiu, Constanta, Buzau, Ilfov, Arges si a municipiului Bucuresti  in cadrul unei actiuni vizand  destructurarea unui grup infractional organizat format din 47 de persoane, specializat in savarsirea infractiunii de evaziune fiscala in domeniul constructiilor (materiale, servicii) si produselor agro-alimentare.
In cauza, exista suspiciunea rezonabila ca in perioada 2011-2014  suspectii au creat  un prejudiciu bugetului de stat in valoare  de 7.600.000 de euro, prin inregistrarea in evidentele financiar-contabile a unor achizitii fictive de bunuri si servicii, de la societati comerciale fantoma, controlate de catre membrii grupului infractional.


La activitati au participat politisti din cadrul inspectoratelor de politie judetene Constanta, Buzau, Ilfov, Arges si Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti.


Facem precizarea ca pe intreg parcursul procesului penal, suspectii beneficiaza de drepturile si garantiile procesuale prevazute de Codul de procedura penala, precum si de prezumtia de nevinovatie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1487 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006562 (s)