News Flash:

Pentru barbati! Ce trebuie sa stii cand faci pentru prima data oral

31 Octombrie 2015
1239 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitia 690
Daca urmeaza sa pui in practica pentru prima oara sexul oral, este recomandat sa incepi cu miscari de baza ale limbii, lasand combinatiile complicate pe mai tarziu. In acest mod, ii poti analiza reactiile pe indelete, pentru a-i intui punctele sensibile, sfatuieste askmen.ro.

1. Prima atingere

Prima atingere cu limba in zona ei intima nu ar trebui sa dureze mai mult de 1 minut. Tine-ti limba intinsa si relaxata si trece-o gentil de jos in sus (ca si cum ai savura o inghetata), de la baza vaginului pana la capatul de sus al clitorisului.

Cuprinde-i fesele cu palmele ferm si strange-le usor.

2. Stabileste ritmul

Continua sa-i stimulezi cu limba flasca vulva, acordand atentie labiilor, la inceput. Cu un deget (cel aratator, preferabil), penetreaza-i usor vaginul, in timp ce ii masezi fesele cu cealalta mana pentru a crea tensiunea sexuala necesara.

Mareste ritmul treptat, pe masura ce introduci degetul prin miscarea “du-te vino” in prima jumatate a vaginului.

3. Intensifica tensiunea

Tot in jur de 5 minute, intensifica tensiunea stimulandu-i clitorisul cu limba de jos in sus de 5 ori, apoi 1 data orizonal. In timp ce cresti ritmul, maseaza-i fesele concomitent si atinge-i cu degetul aratator zonele din jurul vaginul, precum perineul si regiunea anala.

4. Variaza miscarile

Continua sa ii “tachinezi” clitorisul cu miscari verticale si orizontale, ocazional presand zona usor cu limba plata si ferma vreme de 5 secunde. Penetreaza-i vaginul cu degetul mijlociu si apasa pe perineu (pielea dintre anus si vagin) cu degetul mare.

Poti sa mai introduci in deget in vagin, daca este lubrifiat si dilatat, pentru a stimula zona punctului G.

5. Declansarea orgasmului

Preseaza pe clitoris cu limba, ferm si lent, lasand-o pe ea sa se miste asa cum ii place in contact cu gura ta. Tine-ti degetele in interiorul vaginului cu palma in sus, mentinand presiunea constanta si executand miscari circulare cu degetul mare pe suprafata perineului.

Nu intrerupe contactul si accelereaza ritmul pe masura ea isi misca bazinul tot mai aproape de orgasm.

sexul oral miscari
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005010 (s)