News Flash:

Patronul firmei Ingerii Galbeni a fost RETINUT!

30 Noiembrie 2015
1612 Vizualizari | 1 Comentarii
ingerii galbeni
Sambata, angajatii firmei Ingerii Galbeni au blocat rotile masinii unui profesor universitar. Acesta nu a platit taxa de deblocare si s-a baricadat in autoturism. Angajatii societatii au ridicat insa masina cu tot cu sofer in ea, pe o platforma. Omul a stat aproape 12 ore in masina, iar spre seara zeci de timisoreni s-au adunat in parcare pentru a protesta.
Intr-un final, profesorul universitar a reusit sa isi recupereze autoturismul cu ajutorul politistilor, dar si al angajatilor de la Societatea de Drumuri Municipale, fosta ADP.
In tot acest timp, Razvan Nedelcu a fost chemat in parcare pentru a discuta cu politistii. Speriat ca timisorenii adunati la fata locului ii cer socoteala pentru ceea ce se intampla in parcarea respectiva, Nedelcu a incercat sa scape de furia acestora. A demarat in tromba la volanul masinii sale si, in goana lui, a lovit mai multi tineri, printre care si un jandarm. S-a facut nevazut, scrie tion.ro.
Pe urmele lui au pornit atat protestatarii, cat si politistii. Ore bune a fost cel mai cautat om din Timisoara, pana cand, intr-un final, a fost convins sa se predea. A mers insotit de avocati la Politia Municipiului Timisoara, de unde a fost luat de un echipaj si dus la sediul Sectiei 4 pentru audieri.
Opt persoane care au participat la protestul din parcare depusesera deja plangere impotriva lui, iar procurorul care se ocupa de caz a luat decizia sa il retina pe Nedelcu pentru 24 de ore. El este acuzat de tulburarea ordinii si linistii publice, dar si de lovire si alte violente.
Ramane de vazut daca anchetatorii il vor prezenta magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

protesta razvan nedelcu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004506 (s)