News Flash:

Patronul de la "Ingerii Galbeni" a fost RETINUT!

14 Ianuarie 2016
1524 Vizualizari | 0 Comentarii
ingerii galbeni
Politistii de la Investigatii Criminale, coordonati de procurori de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, efectueaza trei perchezitii la doua sedii ale firmei Ingerii Galbeni si acasa la patronul acesteia, Razvan Nedelcu. Acesta a fost ridicat de politisti si dus la audieri.
Din primele informatii, perchezitiile de joi dimineata au loc intr-un dosar in care Razvan Nedelcu este acuzat de santaj si distrugere de mai multi soferi care au stationat in parcarile administrate de firma Ingerii Galbeni. Dupa ce au petrecut mai multe ore in cele trei locatii, oamenii legii au decis sa il duca pe Nedelcu la audieri.
Recent, Razvan Nedelcu a fost retinut de politisti dupa ce un adevarat protest a avut loc in parcarea de pe strada Miresei, administrata de firma Ingerii Galbeni. Atunci, mai multi timisoreni au organizat un protest spontan dupa ce un profesor universitar a refuzat timp de mai multe ore sa iasa din masina personala, pe care cei de la Ingerii Galbeni o pusesera pe platforma. Ulterior, la fata locului a ajuns si Razvan Nedelcu, care insa a incercat sa scape de furia oamenilor si a lovit cu masina mai multe persoane. In prezent, el se afla sub control judiciar.

judecatoria timisoara ingerii galbeni razvan nedelcu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 32 queries | Mysql time :0.019077 (s)