Vanata este o leguma gustoasa și sățioasă din care pot fi preparate diverse feluri de mâncare. Astăzi vă oferim o rețetă de pastă din vinete, care este o gustare sănătoasă, perfectă pentru prepararea tartinelor. “Pasta din vinete” este delicioasă, foarte fină și cremoasă, cu gust aromat și conținut scăzut de calorii. 100 g de pastă conține doar 64 de calorii, nu ratați această rețetă minunată!
INGREDIENTE
Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor
MOD DE PREPARARE
1. Înțepați vinetele cu o furculiță de câteva ori, puneți-le pe o tavă și coaceți-le în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 20-30 de minute.
2. Scoateți vinetele când vor deveni moi, puneți-le într-o pungă timp de 5 minute, apoi decojiți-le.
3. Puneți în blender: pulpa de vinete, usturoiul, sarea și condimentele. Adăugați nucile măcinate (în râșniță).
4. Mărunțiți ingredientele până veți obține o pastă. Dacă va fi dificil să amestecați, atunci adăugați câteva linguri de apă.
Echipa Bucătarul.eu vă dorește poftă bună alături de cei dragi!
© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004911 (s)
Comentarii (0)