News Flash:

Pasajul rutier "Jiul" din centrul Timisoarei intra in modernizare si extindere

15 Iulie 2016
1447 Vizualizari | 1 Comentarii
pasaj jiu1
Pasajul rutier 'Jiul' din centrul Timisoarei, la nivel cu calea ferata, va intra in lucrari de extindere si modernizare, de luni, valoarea totala a proiectului fiind de peste 4,5 milioane de euro, bani de la bugetul local. 
'Am primit, in sfarsit, si ultimul aviz necesar inceperii lucrarii, cel de la Autoritatea Feroviara Romana (AFER). Lucrarile de la pasajul 'Jiul' sunt unul dintre cele mai importante proiecte ale mele ca primar, care presupun largirea la cinci benzi rutiere pe sub calea ferata si largirea la patru benzi a strazii Jiul', a declarat presei, miercuri, primarul Nicolae Robu. 
Lucrarile vor dura 18 luni si vor presupune inclusiv refacerea totala a sistemului subteran de canalizare, amenajarea de trotuare si piste pentru biciclisti pe ambele sensuri de circulatie, iar largirea strazii Jiul deschide un alt proiect care va demara in viitorul apropiat, de construire a unui pod peste Canalul Bega, care va face legatura cu Piata Maria, ceea ce va avea ca efect fluidizarea traficului rutier. 
'Extinderea pasajului 'Jiul' si construirea unui pod peste Bega, in zona centrala a Timisoarei, sunt proiecte prioritare pentru municipalitate, avand ca obiectiv fluidizarea traficului rutier pe axa nord-sud a orasului. Impreuna cu alte doua extinderi a pasajelor 'Popa Sapca' si 'Solventul' si construirea a cinci poduri peste Bega, vor fluidiza sensibil traficul urban', a explicat, miercuri, Nicolae Robu, pentru AGERPRES. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Doru  | #1526
Bun ziarist TIMISOREAN, nu stie care e pasajul jiul.
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 32 queries | Mysql time :0.003828 (s)