News Flash:

Parisul, sub teroare! Nou atac armat in regiunea pariziana

8 Ianuarie 2015
1299 Vizualizari | 0 Comentarii
Doi politisti au fost vizati de un nou incident armat care a avut loc joi dimineata, la Montrouge, in regiunea pariziana, iar unul dintre ei este grav ranit, relateaza presa franceza. Schimbul de focuri a izbucnit cu putin timp inainte de ora 08.00 (09.00 ora Romaniei) la Montrouge, la sud de Paris.
Potrivit Europe 1, cei doi agresori, inarmati cu arme Kalasnikov, au deschis focul asupra unei politiste municipale. Ranita la spate, femeia este in stare critica. In jurul orei 09.00 (10.00 ora Romaniei), pompierii incercau sa o resusciteze.
Un al doilea politist se afla alaturi de ea, dar nu a fost lovit. Anterior, o sursa din cadrul politiei, citata de TF1, afirma ca doi politisti municipali "sunt la pamant".
Potrivit Europe 1, unul dintre agresori a fost retinut.
Pentru moment este prea devreme pentru a se stabili o legatura cu atacul asupra saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo. Dar cei doi politisti intervenisera in cazul unui accident de circulatie care implica o masina Clio gri. O masina de acelasi tip a fost furata miercuri de autorii masacrului de la saptamanalul francez.
Ministrul de Interne Bernard Cazeneuve a parasit in graba, joi dimineata, reuniunea de criza de la Palatul Elysée pe tema atentatului impotriva Charlie Hebdo pentru a merge la fata locului.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1315 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007888 (s)