News Flash:

Parchetul General face verificari dupa declaratiile lui Liviu Dragnea privindu-l pe seful SPP, Lucian Pahontu

31 Ianuarie 2018
907 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea21

Parchetul General a demarat, miercuri, verificari dupa declaratiile lui Liviu Dragnea referitor la seful SPP. Liderul PSD a declarat ca un prieten al vicepremierului Paul Stanescu a fost trimis de seful SPP, Lucian Pahontu, pentru a-i spune ca Dragnea va fi "executat".
Liderul PSD Liviu Dragnea a relatat, luni, ca un prieten al vicepremierului Paul Stanescu a fost trimis de seful SPP, Lucian Pahontu, pentru a-i spune ca Dragnea va fi "executat", iar Stanescu va fi "protejat" si va ajunge presedinte al social-democratilor.

„Este un coleg de-al nostru, Paul Stanescu - probabil ca de aia are si probleme acum sau poate ca este o simpla coincidenta - el a spus in mai multe intalniri publice in tara, la intalniri ale CExN, ca un bun prieten de-al lui a fost trimis de domnul Pahontu care a spus ca nu vorbeste in numele dumnealui - eu cred ca vorbea doar in numele dumnealui - si a spus ca undeva prin martie eu o sa fiu executat si ca dumnealui sa stea deoparte ca o sa fie protejat si chiar o sa ajunga presedintele partidului”, a relatat Dragnea la Antena 3.

Liderul PSD a aratat ca, in situatia in care acelasi tip de discutie l-a avut Pahontu si cu Mihai Tudose sau cu Sorin Grindeanu, fostii premieri PSD, „putem incepe sa avem explicatii” pentru relatia tensionata a acestora cu partidul.
„Institutional, orice premier trebuie sa aiba contacte cu sefii unor astfel de institutii - si ma refer la SRI, la SIE si putin la SPP. Nu stiu la ora asta daca din partea acestor institutii a fost o influenta atat de mare care sa-i fi determinat si pe Sorin Grindeanu si pe Mihai Tudose sa evolueze intr-o astfel de relatie tensionata cu partidul si cu coalitia. N-avem de unde sa stim acuma, dar asta nu inseamna ca pana la urma nu vom afla. In schimb, mai multi colegi mi-au zis ca seful SPP a fost implicat mai mult decat e cazul. Seful SPP-ului n-are de ce sa interactioneze cu premierul sau cu membri ai cabinetului”, a mai spus Dragnea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004597 (s)