News Flash:

Panica la un liceu din Timisoara! Un elev a consumat etnobotanice intr-o pauza si s-a prabusit langa scoala

20 Septembrie 2015
1101 Vizualizari | 0 Comentarii
etnob2
A fost chemat SMURD-ul la Liceul Auto din Timisoara in aceasta dimineata. Unui elev din clasa a IX-a i s-a facut brusc rau si s-a prabusit la pamant.
Totul s-a petrecut intr-o pauza, cand baiatul a mers in parcul de langa scoala.
Medicii au intervenit de urgenta, l-au stabilizat pe copil si l-au transportat de urgenta la spital. Din primele verificari a iesit la iveala ca pustiul consumase etnobotanice, primite de la un coleg. Imediat, baiatul a cazut ca secerat la pamant.
„Este vorba de un elev de clasa a IX-a, caruia, in pauza dintre orele 9 si 10, i s-a facut rau in parcul de langa scoala, dupa ce a consumat etnobotanice aduse de catre un alt elev, de aceeasi varsta, care studiaza tot in scoala noastra, dar care a fost repetent anul trecut si e in evidentele politistilor de la antidrog. Baiatul care a consumat etnobotanice a fost transportat la spital cu ajutorul SMURD. DIn cate am inteles e in stare buna, chiar si-a revenit in drum spre spital, insa i se vor face investigatii suplimentare. La finalul orelor, ma duc sa ii fac o vizita„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Simona Bejan, director Liceul Auto din Timisoara.
In urma acestui incident, parintii baiatului au fost instiintati de urgenta si chemati la scoala. De asemenea are loc o ancheta interna in cadrul Liceului Auto.

smurd medicii consumase etnobotanice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1363 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006904 (s)