News Flash:

Pachetelele cu miere – vindeca tusea puternica si elimina mucusul din plamani in doar o noapte! Functioneaza in special la copii

11 Iunie 2016
71305 Vizualizari | 0 Comentarii
pachet miere
Tusea si gripa sunt boli minore, dar sunt enervante si iritante. Tusea ne face incapabili sa ne concentram si este o pacoste si pentru cei din jurul nostru. Chiar daca este o experienta neplacuta,  este suportabila pe timpul zilei.
Veti fi de acord ca este complet diferita pe timpul noptii, in special daca ne tine treji dupa o zi lunga de munca. Copiii, in special, sufera de raceala si gripa, deoarece sistemul lor imunitar nu este destul de potent pentru combaterea virusului.
Veti crede ca siropul de tuse este solutia perfecta, dar majoritatea siropurilor doar suprima transmisia semnalelor catre creier care declanseaza tusea.
Ele contin de obicei codeina si dextromethorphan, cele 2 ingrediente importante care va ajuta sa dormiti si cauzeaza efecte nedorite precum durerile de cap, ritmul cardiac rapid si somnolenta.
Va vom recomanda cateva metode naturiste care au la baza unele impachetari.
Ce sunt pachetelele cu miere? Mierea este de obicei folosita ca si remediu acasa pentru a trata o varietate de probleme variind de la pielea uscata la detoxifierea organismului. Se mai foloseste si pentru a trata tusea. Ajuta, de asemenea, la eliminarea mucusului din plamani. Acest tratament poate fi folosit atat de adulti, cat si de copii.
Cum se fac pachetelele cu miere pentru tratarea tusei?
Ingredientele de care aveti nevoie:
– miere
-ulei de masline
– servetel
– tifon
– faina
– plasture
Metoda de preparare:
Amestecati faina cu putina miere si veti obtine astfel un amestec pentru compresa, care nu ar trebui sa se lipeasca de maini. Adaugati putin ulei de masline si treceti prin putina faina iarasi. Puneti mixtura pe un servetel si impachetati in tifon. Puneti-l pe piept sau pe spate, folosind plasturele cu banda adeziva si dupa aceea puneti-va pijamalele. In cazul copiilor, puneti-le sa stea cu ele in jur de 2-3 ore inainte de a merge la culcare.
Adultii ar trebui sa ramana cu ele toata noaptea, transpirand foarte mult. Nu exista efecte adverse, dar asigurati-va ca la copii sa nu cauzeze unele probleme asupra pielii. sursa: healthy-romania.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004831 (s)