News Flash:

Otetul cidru de mere ajuta la slabit si trateaza multe afectiuni

20 Aprilie 2015
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
otet
Oțetul de cidru de mere ajută la infectii ale sinusurilorcolesterol, acnee, oboseala cronica, arsuri la stomac, dureri de gât, dermatita de contact, artrita, și aveti posibilitatea de a detoxifia organismul
De fapt, este o substanță foarte puternica, care a fost folosit de Hipocrate în tratamentul diferitelor boli. Deși oțetul de cidru de mere este o sursa bogata de vitamine, minerale si alte elemente nutritive necesare pentru sănătate și imunitate puternica recomandăm înainte de a-l utiliza sa discutați cu medicul dumneavoastră. S-a constatat că un consum regulat de cantități moderate de oțet de cidru de mere ajuta la topirea tesutului adipos din organism.
Acest lucru se datorează faptului că oțetul conține acizi naturali care descompun și chiar spală (literalmente) toate alimentele nedigerate din intestine. Astfel, in sistemul digestiv devine “mai mult spațiu” pentru o digestie sănătoasă a alimentelor. 
Un alt plus al oțetului de cidru de mere este capacitatea sa de a preveni dezvoltarea bacteriilor dăunătoare în organism și ajută cu alte afecțiuni. Luând două lingurițe de oțet de cidru de mere pe zi veti îmbunătăți sănătatea dvs, intarii imunitatea si va va ajuta la problemele de piele.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006123 (s)