News Flash:

Organizatia judeteana USR Arad are un nou presedinte

13 Ianuarie 2017
1301 Vizualizari | 0 Comentarii
usr arad
Filiala judeteana a USR Arad si-a desemnat la finalul saptamanii trecute noile structuri de conducere, dupa ce membrii vechii conduceri s-au angajat ca imediat dupa alegerile parlamentare sa isi depuna mandatele, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, Vlad Botos, noul presedinte al USR Arad. 
Potrivit sursei citate, membrii vechii conduceri au dorit ca, in spiritul democratiei, sa dea ocazia celor care au fost activi in campanie sa poata candida si sa fie alesi. In urma votului intern, presedinte al USR Arad a fost ales Vlad Botos, iar din Biroul Judetean mai fac parte 8 vicepresedinti - intre care si cei doi parlamentari, deputatul Sergiu Vlad si senatorul Adrian Wiener - si 4 membri. Au mai fost alese, de asemenea, Comisia de arbitraj si Comisia de cenzori. 
'La nici 3 luni de la infiintare, USR Arad a inregistrat rezultate excelente, clasandu-se ca al treilea partid parlamentar din judetul Arad, rezultatul inregistrat fiind rodul unei munci de echipa. Dorim sa consolidam echipa, dorim sa atragem noi membri, dar nu ii vom primi in randurile noastre decat dupa o evaluare serioasa. Aradul nu duce lipsa de oameni inteligenti, dar duce lipsa de caractere in politica. La USR Arad o valoare importanta este transparenta. Daca noi nu vom lucra asa in organizatia noastra, nu vom putea guverna orasul sau tara cu aceleasi valori. Democratia este pentru noi un lucru important, in care votul transeaza lucrurile', a declarat Vlad Botos.

filiala usr arad vlad botos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006474 (s)