News Flash:

Organele tanarului batut cu salbaticie in Complexul Studentesc din Timisoara nu mai pot fi prelevate. Ce spun medicii

27 August 2015
1177 Vizualizari | 0 Comentarii
operatie trombectomie mecanica
Tanarul de 29 de ani care a fost batut crunt de 4 indivizi, in Complexul Studentesc din Timisoara isi traieste ultimele momente pe patul de spital, la Sectia ATI a Spitalului Judetean, unde este tinut in viata doar de aparate.
Inima lui inca bate, astfel ca medicii de la Terapie Intensiva spun ca doar un miracol l-ar mai putea salva.
”Cat timp inima lui bate, nu il vom deconecta de la aparate. Dar se stinge…”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro medicul Ovidiu Bedreag, seful Sectiei ATI de la Spitalul Judetean Timisoara.
Cat despre o eventuala prelevare de organe, care sa dea o sansa altor oameni suferinzi, aceasta nu va mai fi posibila, scrie opiniatimisoarei.ro.
”Chiar daca familia va dori prelevarea de organe, aceasta nu va mai fi posibila pentru ca organele sunt afectate. Deja are insuficienta renala, insuficienta hepatica. Nu se mai poate face nimic in aceasta privinta”, a mai spus Bedreag.
In noaptea de duminica spre luni, 4 tineri l-au snopit in bataie pe barbatul de 29 de ani, la iesirea dintr-un local aflat pe Aleea Studentilor din Complexul Studentesc.
Politistii spun ca acesta, la iesirea din local, l-ar fi atins cu mana pe unul dintre batusi, astfel ca a izbucnit un scandal intre ei.
Cei patru indivizi au fost arestati preventiv, in acest caz, pentru 30 de zile, si sunt cercetati, deocamdata, pentru vatamare corporala. Insa incadrarea juridica a faptelor se va schimba, daca victima va deceda.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007907 (s)