News Flash:

Oprirea interzisa pe Calea Martirilor pe timpul zilei!

17 Iunie 2019
864 Vizualizari | 0 Comentarii

Atentie, soferi! Incepand de azi, 17 iunie, nu mai aveti voie sa opriti pe Calea Martirilor, pe tronsonul ce leaga Bd. Liviu Rebreanu de fosta strada Lidia. Amenzile incep de la 290 de lei, iar Politia Locala e pregatita sa le aplice.

Odata cu reabilitarea Caii Martirilor, pe bucata Surorile Martir Caceu – Bd. Liviu Rebreanu, primarul Nicolae Robu a decis ca este cazul sa fie interzisa parcarea pe toata lungimea soselei pe care mai era permisa, de la Liviu Rebreanu pana la str. Maresal Constantin Prezan (fosta str. Lidia – n.r.).

Restrictia intra in vigoare de luni dimineata, de la ora 7. Astfel, este interzisa oprirea in intervalul orar 7-20 pe ambele parti pe Calea Martirilor. Riveranii au posibilitatea sa stationeze doar intre orele 20-7.

Tot de luni se interzice virajul la stanga de pe Calea Martirilor pe Rebreanu, pe sensul de mers str. Surorile Martir Caceu – Bd. Liviu Rebreanu.

Atentie! Amenzile pentru soferii care parcheaza ilegal sunt cuprinse intre 290 si 725 de lei si doua sau trei puncte penalizare la permis, in functie de fapta, daca este vorba despre oprire sau stationare ilegala.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006325 (s)