News Flash:

Oprea: Nu neg ca UNPR are un interes pentru Ministerul Justitiei

11 Iunie 2015
1064 Vizualizari | 0 Comentarii
gabriel oprea
Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, joi, intrebat despre informatiile privind o posibila preluare de catre partidul sau a Ministerului Justitiei, ca nu neaga ca Uniunea are un interes pentru MJ, insa nu este nimic oficial si nu doreste sa discute ipoteze.
Oprea a fost intrebat, joi, la Adevarul Live, despre informatiile privind preluarea de catre UNPR a Ministerului Justitiei si despre eventuala inscriere a lui Robert Cazanciuc in formatiunea sa politica.
"Dincolo de legende, dincolo de ipoteze de lucru, in momentul cand in Guvernul Romaniei, intr-o coalitie, se face ceva serios, adica se preia cu adevarat, este public, se fac demersurile legale necesare. Despre domnul Cazanciuc eu am o parere foarte buna, este un om serios, il cunosc, ca si pe Victor Ponta, de tanar procuror. Mi-aduc aminte, eram in 2000 presedintele Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat, el era, daca nu ma insel, adjunctul lui Victor Ponta la Corpul de Control, il cunosc si il apreciez. (...) N-a semnat nimic, sunt doar discutii", a spus Oprea.
El a adaugat ca "nu putem discuta pe vorbe".
"V-am spus ce parere am eu despre domnul Cazanciuc, ministrul Justitiei. Nu neg ca UNPR are un interes pentru Ministerul Justitiei, sunt jurist, sunt general de justitie militara, nu este nimic oficial", a mai spus Gabriel Oprea.
"Nu are rost sa discutam de anumite ipoteze, care nu au avut loc, fiindca creez un grad de asteptare si pentru colegii mei din UNPR", a mentionat el.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006661 (s)