News Flash:

OOOPS! Ce i s-a intamplat acestei prezentatoare de la METEO cu rochia in direct este incredibil! Un coleg a acoperit-o rapid cu sacoul - VIDEO

14 Ianuarie 2017
1246 Vizualizari | 0 Comentarii
tipa de la meteo
Prezentatoarea rubricii meteo de la o televiziune americana si-a ales total neinspirat rochia. Nu ca ar fi fost o tinuta indecenta sau de prost gust. Culoarea era de vina!


Tanara s-a trezit inclusa in harta meteo, proiectata printr-o tehnica digitala, iar temperaturile puteau fi citite si pe rochia ei.

Liberte Chan purta o rochie verde pal, cu motive ce reprezentau corali. A inceput sa prezinte temperaturile, miscandu-se in fata hartii, cand si-a dat seama ca ceva nu e in regula...


"Vai, trebuie sa ma schimb, uitati-va cum se vede. O, nu. Unde e verdele? Am dat-o in bara. Am crezut ca e suficient de deschisa la culoare." a spus prezentatoarea.

Culoarea tinutei pe care a ales-o era cu totul nepotrivita pentru procedeul tehnic de suprapunere a hartii digitale pe fundalul de culoare verde. Asa ca temperaturile au fost proiectate si peste rochia ei, scrie stirileprotv.ro.

Din fericire, prezentatorul jurnalului de stiri a salvat-o, ca un adevarat cavaler. S-a dus in graba la ea, i-a pus pe umeri haina lui si a ajutat-o sa o imbrace.


Cum regizorul a pornit muzica, domnisoara de la meteo a inceput sa danseze.

A incercat apoi sa vorbeasca in continuare despre starea vremii, dar n-a reusit pentru ca toti cei din platou se prapadeau de ras.

Galerie Video


prezentatoarea meteo televiziune americana liberte chan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006745 (s)