News Flash:

Omul de afaceri turc care a intrat cu masina intr-un politist a fost arestat preventiv

3 August 2015
1126 Vizualizari | 0 Comentarii
Abdullah Atas
Omul de afaceri turc Abdullah Atas, care a intrat cu masina in politistul de la Brigada Rutiera, a fost arestat preventiv pentru tentativa de omor, ultraj si parasirea locului accidentului, mandatul emis de Tribunalul Bucuresti urmand sa fie pus in executare dupa ce acesta va fi externat din spital.
UPDATE - Politistul de la Rutiera a fost operat pentru leziuni abdominale, starea lui este foarte grava
Politistul de la Brigada Rutiera accidentat duminica a fost operat pentru leziuni abdominale, starea acestuia fiind in continuare foarte grava, iar cetateanul turc Abdullah Atas ramane internat pentru investigatii medicale, au declarat luni, pentru MEDIAFAX, reprezentanti ai Spitalului Floreasca.
Potrivit anchetatorilor, Abdullah Atas, care este internat la Spitalul de Urgenta Floreasca, a fost arestat duminica noapte, la solicitarea procurorilor Parchetului Tribunalului Bucuresti. Mandatul de arestare emis de judecatorul de drepturi si libertati pe numele omului de afaceri a fost transmis politistilor de la IPJ Ilfov, judet in care acesta are domiciliul.
Politistii urmeaza sa discute cu medicii despre starea de sanatate a omului de afaceri si daca acesta poate fi externat si incarcerat sau daca poate fi transferat intr-un spital penitenciar, dupa emiterea mandatului de arestare preventiva pentru 30 de zile.
Omul de afaceri turc a fost internat la Spitalul de Urgenta Floreasca dupa ce s-a accident la nivelul fetei, in momentul deschiderii airbag-ului, dupa ce a intrat cu masina intr-un gard.

tribunalul bucuresti abdullah atas
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006531 (s)