News Flash:

Omul de afaceri Horia Simu, adus la DNA

1 Septembrie 2015
1209 Vizualizari | 0 Comentarii
horia simu
Horia Simu a fost adus la DNA pentru a da declaratii in dosarul in care este acuzat ca i-ar fi dat 230.000 de euro fostului sef al ANAF Serban Pop, pentru ca acesta sa ofere banii altor persoane in vederea solutionarii favorabile a unui dosar, din aceasta suma Alina Bica primind 17.500 de euro.
Horia Simu este urmarit penal de DNA pentru dare de mita, in acelasi dosar fiind retinuti de procurori fosta sefa a DIICOT Alina Bica si fostul sef al ANAF Serban Pop.
Omul de afaceri a fost adus la audieri din penitenciar, acesta fiind arestat preventiv in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru obtinerea unei despagubiri pentru un teren supraevaluat cu aproape 70 milioane de euro.
Conform procurorilor anticoruptie, fostul sef al ANAF Serban Pop ar fi primit suma de 230.000 de euro de la Horia Simu, pentru a-i da altor persoane in vederea solutionarii favorabile omului de afaceri a unui dosar DIICOT, suma din care Alina Bica ar fi primit 17.500 de euro.
DNA anunta, marti, intr-un comunicat de presa, ca a dispus inceperea actiunii penale si retinerea, pentru 24 de ore, a Alinei Bica, pentru luare de mita si participatie improprie sub forma determinarii cu intentie la savarsirea fara vinovatie a infractiunii de abuz in serviciu, si a lui Serban Pop, acuzat de complicitate la dare de mita.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006016 (s)