News Flash:

Omul de afaceri Dinu Pescariu a fost audiat la DIICOT in ancheta Black Cube

4 August 2016
1480 Vizualizari | 0 Comentarii
Codruta Kovesi
Omul de afaceri Dinu Pescariu a fost audiat la DIICOT in dosarul in care doi cetateni israelieni, angajati ai firmei Black Cube, sunt suspectati ca au incercat sa o intimideze pe Laura Codruta Kovesi, procuror-sef al DNA, au declarat surse apropiate anchetei pentru MEDIAFAX
Dinu Pescariu a fost citat in calitate de martor si s-a prezentat pentru audieri in dosarul in care procurorii DIICOT fac investigatii asupra a doi angajati ai firmei Black Cube, Weiner Ron si Geclowicz David, acuzati ca au incercat sa o spioneze pe Laura Codruta Kovesi, au declarat surse apropiate anchetei pentru MEDIAFAX. Aceleasi surse sustin ca omul de afaceri se afla pe lista israelienilor privind persoanele care ar fi urmat sa fie monitorizate.
Potrivit surselor citate, au fost facute mai multe audieri si in Israel, prin comisie rogatorie.
Cei doi angajati ai firmei Black Cube au fost tinuti mai multe luni in stare de arest preventiv, acum ei aflandu-se in arest la domiciliu. Procurorii DIICOT ii acuza desavarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, acces ilegal la un sistem informatic, transfer neautorizat de date informatice, alterarea integritatii datelor si operatiuni ilegale cu dispozitive si programe informatice.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006450 (s)