News Flash:

Olguta Vasilescu trimite sageti catre Liviu Dragnea

22 August 2016
1068 Vizualizari | 0 Comentarii
olguta vasilescu
Lia Olguta Vasilescu a afirmat, in cadrul unei emisiuni TV, ca faptele pentru care Liviu Dragnea a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare au fost savarsite de toti liderii USL de la acea vreme.

”Stiti ce ii reprosez lui Liviu Dragnea? Faptul ca nu si-a facut publicdosarul. Ca sa se vada ce e acolo”, a spus Lia Olguta Vasilescu, comentand astfel dosarele deschise de DNA pe numele politicienilor.

”Ceea ce a facut Liviu Dragnea am facut toti. Toti. Toti cei care am fost in USL. Toti. Am si spus la un moment dat sa ne autodenuntam toti, ca toti am chemat oamenii la vot”, a spus Lia Olguta Vasilescu.

”Asta e rolul unui om politic, sa aduca voturi. Pai, pe mine ma condamni ca am varuit patru fatade ca sa iau voturi! Numai la asta poti sa te gandesti? Dar poti sa te gandesti la faptul ca orasul trebuie sa arate bine din punct de vedere estetic. Pe Liviu Dragnea de ce il condamni? Ca a chemat oameni la vot impotriva unui sistem care, iata, arata asa cum arata. Acum, pe Traian Basescu nu il mai vrea nici sistemul pe care el l-a creat”, a mai spus primarul Craiovei.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului, decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie fiind una definitiva.

liviu dragnea dosarul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005280 (s)