News Flash:

Obiecte cu patina timpului, la Targul de Antichitati din week-end, de la Iulius Mall

10 August 2018
749 Vizualizari | 0 Comentarii

Pasionati de piese unicat sau marturii ale trecutului? In acest week-end, la Iulius Mall Timisoara se desfasoara o noua intalnire a colectionarilor cu toti cei care apreciaza arta si antichitatile. In plus, clientii inca isi mai pot innoi garderoba cu tinute de sezon, la promotii de pana la 70%. 

De vineri pana duminica inclusiv, in perioada 10 – 12 august 2018, iubitorii de antichitati sunt asteptati la parterul Iulius Mall Timisoara, acolo unde cunoscatori in domeniu isi etaleaza pretioasele colectii. Targul de Antichitati este locul ideal unde cei interesati pot achizitiona piese unicat sau rare, dar si numeroase obiecte peste care timpul si-a lasat o amprenta frumoasa. Peste 20 de expozanti din diferite zone ale tarii sunt dornici sa prezinte curiosilor obiectele cu dichis si sa le impartaseasca povestile lor. Piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii si argintarie, ceasuri de colectie (de masa, de semineu, de buzunar, de mana), viniluri, numismatica, filatelie, portelanuri, obiecte vintage si alte articole ornamentale sunt propunerile targului de la Iulius Mall Timisoara. Timp de trei zile, in intervalul orar 10.00 – 22.00, toti iubitorii de frumos isi pot imbogati colectiile cu exponate aparte sau pot alege piese care sa ofere un aer nostalgic garderobei sau locuintei lor.

In plus, vizita la Iulius Mall este prilej pentru a profita in continuare de preturile topite de vara, afisate de brandurile preferate. Indiferent daca vreti sa fiti in ton cu moda sau va pregatiti bagajul pentru concediu, aveti acum ocazia sa descoperiti promotii de pana la 70%. Oferte tentate sunt la articolele de imbracaminte, incaltaminte, bijuterii, accesorii, parfumuri, cosmetice si multe altele. 


antichitati
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004685 (s)