News Flash:

Obama il avertizeaza pe Putin

2 Decembrie 2015
1192 Vizualizari | 0 Comentarii
obama su putin
Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, l-a avertizat marti pe omologul sau rus, Vladimir Putin, sa nu intervina in razboiul civil din Siria, parand sa faca referire la esecul invaziei sovietice in Afganistan si la dificultatile intampinate in aceasta tara, in mod separat, de coalitia occidentala.
"Cred ca domnul Vladimir Putin intelege, avand in memorie situatia din Afganistan, ca o implicare intr-un razboi civil fara solutie si haotic nu este rezultatul pe care il cauta", a declarat Obama la finalul vizitei in Paris, unde a participat la deschiderea Conferintei ONU pe tema Climei (COP21).
Presedintele SUA a declarat ca nu a avut disensiuni cu Vladimir Putin, cu care s-a intalnit luni, asupra necesitatii gasirii unei solutii politice la conflictul din Siria. Dar a admis ca raman diferentele de opinie privind viitorul Administratiei Bashar al-Assad. Statele Unite cer retragerea de la putere a regimului sirian, iar Rusia se opune.
"Cred ca este posibil ca in urmatoarele luni sa asistam la o schimbare a calculelor Rusiei si la o incercare de a pune capat razboiului civil din Siria. Acest lucru nu va fi usor", a atras atentia liderul american, potrivit CNN.

vladimir putin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009248 (s)