News Flash:

Oana Zavoranu, atac dur la adresa sotiei lui Pepe! Vedeta nu s-a mai putut abtine si a izbucnit:”Crezi ca iapa lui Pascu e fericita...? “

22 Noiembrie 2017
1054 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Zavoranu

Oana Zavoranu a primit un cadou neasteptat, ce a bucurat-o foarte tare, vedeta isi dorea de multi ani un pisoi care sa semene cu Marty, animalutul pe care l-a iubit enorm si a murit acum cativa ani. Dupa multa vreme, bruneta si-a implinit cel mai mare vis si l-a impartasit cu prietenii virtuali.
“El este the Prince,JayZ ,cel mai nou membru al familiei,urmasul RAGDOLL PUR ,MOTANEL,al lui Marty the King! Urmas in sensul de rasa pura... Are patru saptamani ca Princess RIRI...multumesc mult”, a scris Oana la fotografia postata.

Printre zecile de mesaje primite, vedeta s-a “trezit“ cu un comentariu pe care nu l-a agreat si a raspuns dur, atacand-o pe Raluca, sotia lui Pepe. “Ce frustrat e iubi tau cand aude numele Pepe”, este comentariul  ce a starnit-o pe Oana, care nu a intarziat sa ii raspunda:”Crezi cumva ca iapa lui Pascu este fericita cand aude numele Oana?”. La scurt timp, a intervenit si sotul vedetei, care a precizat ca nu este frustrate, in numele lui Pepe nu are ce cauta in live-urile lor. “Gagico, nu sunt frustrat, doar ca ce e trecut e trecut, asa ca nu are ce sa caute acest nume in live-urile noastre”.

Oana Zavoranu a ”dat din casa” si a povestit cum se descurca sotul ei, Alex Ashraf, in dormitor. Oana a raspuns cu sinceritate intrebarilor adresate  si a vorbit despre ”barbatia” sotului. Alex s-a rusinat...ca o domnisoara!

"E dotat pentru ce imi trebuie mie. Vorbesc in totala cunostinta de cauza. Este si tandru. Eu poate nu vreau in fiecare seara. Sunt de parere ca barbatul trebuie sa stea dupa femeie si nu femeia dupa barbat", a spus Oana Zavoranu. Alex s-a inrosit si a dres-o cu o gluma: "Pot sa plec din emisiune?"

 

 


oana zavoranu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013377 (s)