News Flash:

Oana Sarbu are aproape 50 de ani, dar nu-i arata. Multi fani au rugat-o sa imparta ce face de arata atat de bine: “Am renuntat la aceste alimente definitv”

19 Octombrie 2017
1951 Vizualizari | 0 Comentarii
oana sarbu
Oana Sarbu se poate lauda cu o cariera de invidiat. A fost idolul adolescentelor datorita rolului sau din ”Liceenii” si o cantareata in voga in perioada sa de glorie. Acum, la cei 50 de ani ai sai, vedeta este invidiata pentru felul in care arata.
Cum Oana nu sta prea mult in bucatarie, artista nici nu obisnuieste sa manance mancare gatita. In schimb consuma multe dulciuri, in special halva cu ciocolata. Cu toate acestea, artista arata foarte bine si nu are probleme cu greutatea.
E o chestiune de gena, de atentie, de putin echilibru, de un pic de noroc, de cum te cultivi. Am facut toata viata sport. Important e sa nu fac excese, sa mananci atent. Imi plac dulciurile, mananc halva cu ciocolata, peste gras, consum ulei de masline, lucruri care sa ne aduca ce ne lipseste daca nu e soare. In schimb, nu mananc fainoase albe, mancare gatita si nu prea nici carne”, a povestit aceasta, conform Libertatea.
Oana Sarbu este fiica lui Romulus Sirbu, unul din membrii celebrului cuplu comic-fantezist Anton si Romica de la teatrul „Constantin Tanase”.
In 1985 castiga trofeul „Steaua fara nume”, iar in 1986, „Premiul Tineretii” la Festivalul „Mamaia ’86”. Si-a inceput cariera de actrita cu rolul din filmul Liceenii. A creat o adevarata moda; ani la rand, fetele de liceu s-au tuns precum personajul pe care l-a interpretat in acest film, Dana.
Unul din momentele de rascruce ale vietii ei este anul 1997, cand scapa cu viata dintr-un accident de masina.

oana sarbu liceenii cantareata oana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006070 (s)