News Flash:

Oana Roman, in costum de baie la piscina

4 Septembrie 2017
1811 Vizualizari | 1 Comentarii
oana roma
Oana Roman e din ce in ce mai preocupata de silueta ei. Vedeta a slabit considerabil, iar acest lucru se vede prin aparitiile ei de la anumite evenimente. Acum, Oana Roman poate sa imbrace tinute mulate, dar si fuste scurte.
Recent, fiica lui Petre Roman a publicat pe contul personal de Facebook mai multe imagini in care apare in costum de baie. Ce-i drept, aceste imagini sunt rare, insa de cand si-a schimbat stilul de viata, Oana nu se mai sfieste sa isi arate corpul.
Imbracata intr-un costum de baie negru, intreg, vedeta s-a distrat in compania sotului ei, Marius Elisei. Nici fanii nu au ezitat sa o complimenteze pe aceasta: ”Felicitari pentru ambitia ta!”, ”Bravo, Oana!”, au fost doar cateva dintre urarile prietenilor virtuali.
”Sa nu spui niciodata niciodata. Eu am zis mereu ca nu, nu, dar am stat eu si m-am gandit ca merit sa fac chestia asta, pentru ca am nevoie de un confort, pentru ca port sutien de la 14 ani. Mi-a luat vreo 20 de ani sa-mi fac curaj, dar o fac mai mult din ratiuni medicale, doar ca sa am un confort si sa port cateodata cate o rochie fara sutien. Si m-am hotarat eu intr-o zi sa fac asta, l-am sunat pe Ensar si urmeaza sa-mi fac niste analize, dar nu inainte de luna octombrie. Fac o operatie de redcutie. Vreau sa ma misc mai bine, am slabit si vreau sa slabesc in continuare, asa ca era necesar sa-mi fac operatia asta”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Galerie Foto

oana_roman_1
oana roman silueta slabit fuste scurte marius elisei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Ana Badea  | #9485
Bravo, Oana ! Eu sunt uneori prea sinceră , de aceea îți voi spune că da, ai mai slăbit ,dar mai e mult pînă departe... „Principalul” este că ai început și rezultatele încep să apară... Părerea mea, dacă vei ține cont de ea, este :fără operație , doar cu extrem de multă voință și un specialist în nutriție ... Succes , poți !
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005099 (s)