News Flash:

Oameni inselati chiar in centrul Timisoarei. Politia a intrat pe fir

18 Mai 2016
1148 Vizualizari | 0 Comentarii
politia locala1
O firma care agaseaza trecatorii in centrul Timisoarei de cateva saptamani bune a intrat in sfarsit in vizorul Politiei. Oamenii legii o cerceteaza pentru inselaciune, dupa ce cativa oameni s-au plans ca au dat sute de euro, in schimbul unei promisiuni ca vor aparea in reclame.
Politistii locali care patruleaza prin centrul orasului s-au prins si ei ca in Piata Sf. Gheorghe stau cativa tineri care impart pliante, incercand sa-i convinga pe trecatori sa le dea sute de euro ca sa semneze contracte dubioase. Politia Locala transmite acum ca firma in cauza este cercetata de Inspectoratul Judetean de Politie pentru inselaciune.
„Politistii locali din cadrul Serviciului Inspectie Comerciala au efectuat in ultima perioada verificari cu privire la mai multe persoane care acostau trecatori in zona Pietei Sf. Gheorghe, punand intrebari legate de estetica, modelling etc. si determinandu-le sa se deplaseze pe str. Mercy nr. 1, la sediul punctului de lucru al societatii Uploaded Faces Entertainments SRL, cu sediul in Bucuresti, unde ii convingeau sa semneze contracte dubioase contra unor sume de bani”, transmit oficialii Directiei Politiei Locale Timisoara.
Oamenii legii sustin ca firma responsabila a fost deja amendata cu 1.000 de lei pentru „nereguli pe linie comerciala”m, scrie tion.ro.
„Pentru ca existau suspiciuni ca sunt savarsite fapte de inselatorie a fost sesizat Inspectoratul Judetean de Politie Timis, care are competenta in cercetarea si documentarea infractiunilor, care ne-a comunicat ca societatea comerciala respectiva face obiectul unor cercetari privind suspiciunea infractiunii de inselaciune”, mai spun reprezentantii Politiei Locale.

timisoarei vizorul politiei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004922 (s)