Tarta cu legume si chiftelute
O prepari in fel si chip, dar tarta cu legume si chiftelute e cu adevarat surprinzatoare!
Timp de preparare: rapid.
Numar de portii: 4-6.
Complexitate: usor.
Ingrediente
10-12 chiftele (de carne, de legume, cum preferi)
500 g mazare proaspata sau congelaa
500 g rosii cherry
2 linguri cu bulion
ulei
sare
piper
Pentru aluat:
340 g faina
250 g margarina
100 ml apa + 1 lingura cu otet
Mod de preparare
1. Framanta toate ingredientele pentru aluat, intai cu lingura, apoi cu mainile, pe planseta. Formeaza o bila si lasa la rece macar doua ore. Scoate aluatul si tapeteaza cu el o craticioara inalta, cu gura mai stransa, scrie ecuisine.ro.
2. Pune chiftelele, mazarea fiarta separat si scursa, rosiile si bulionul desfacut in apa rece, sare si piper, apoi da la cuptorul incins in prealabil, la foc potrivit, aproximativ 30-35 de minute, pana ce se coace aluatul.
© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005921 (s)
Comentarii (0)