News Flash:

O tanara din Timisoara a scapat de viol ca prin minune. Cum i-a speriat fata pe agresori

16 August 2015
1332 Vizualizari | 0 Comentarii
violata
Astazi, la ora 7.30, in Piata Balcescu din Timisoara, 4 tineri aflati intr-un BMW X6, cu numar de Germania, au incercat sa ia pe sus o tanara de 21 de ani.
K.O. a iesit din tura si astepta un autobuz in statie. La un moment dat s-a apropiat de statie un BMW X6, cu numar de inmatriculare SR 19596. Tinerii au deschis usa si i-au propus sa vina cu ei. Fata le-a raspuns sa o lase in pace. S-a intors cu spatele la ei si s-a indepartat spre partea opusa a statiei de autobuz. Tinerii nu s-au potolit si atunci femeia a sunat la 112. Cand doi, dintre cei aflati in BMW, s-au dat jos si s-au apropiat de ea auzind ca dicteaza la Politie numarul de inmatriculare au fugit si dupa ce s-au urcat in masina, aceasta a demarat in tromba, scrie ziuadevest.ro.
Politia a cerut amanunte si intentiona sa trimita un echipaj. Tanara le-a raspuns ca nu mai este nevoie, fiindca agresorii au fugit. Oricum numarul masinii se afla in baza de date si daca mai exista si alte intentii de viol legate de acest numar, vor fi luate masuri legale. Un exemplu cum se procedeaza in cazuri similar.

bmw x6
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006336 (s)