News Flash:

O tanara de 16 ani este al al patrulea pacient care s-a vindecat de coronavirus la Timisoara

9 Martie 2020
547 Vizualizari | 0 Comentarii

Inca un pacient s-a vindecat de coronavirus, la Timisoara. Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica (DSP) Timis transmit ca o tanara de 16 ani, internata la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, s-a vindecat, doua teste iesind consecutiv „negative”.

Este vorba despre adolescenta de 16 ani, colega de clasa cu baiatul de 16 ani care a fost externat sambata. La Timisoara s-au vindecat deja patru pacienti de coronavirus – femeia de 38 de ani, pacienta „zero”, barbatul de 47 de ani care a calatorit cu aceasta in avion, baiatul de 16 ani de la Liceul Alimentar Timisoara si acum colega sa din aceeasi clasa, o fata de 16 ani.

„Pentru tanara de 16 ani, rezultatul a doua teste consecutive, efectuate la distanta de 24 de ore, este negativ. Tanara este considerata vindecata si urmeaza sa fie externata din Spitalul de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Dr.Victor Babes Timisoara, in cursul zilei de astazi”, transmit reprezentantii DSP Timis.

Internati la Victor Babes cu coronavirus mai sunt o fata de 15 ani, colega de scoala cu baiatul si fata de 16 ani vindecati, un barbat de 40 de ani din Hunedoara si o fata de 16 ani din acelasi judet.

Toate probele recoltate in data de 7 martie, de la persoanele cu care a intrat in contact fata de 15 ani au iesit negative.

„Pentru toate probele recoltate in data de 07 martie 2020 de la contactii apropiati identificati ai elevei de 15 ani de la unitatea de invatamant si ai pasagerului de la Hunedoara, internati la Spitalul de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Dr.Victor Babes Timisoara, rezultatul este NEGATIV. Ancheta epidemiologica, continua”, transmit reprezentantii DSP Timis.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006568 (s)