News Flash:

O tanara de 13 ani a vrut sa-si puna capat zilelor. Motivul este absolut socant

3 Ianuarie 2015
1858 Vizualizari | 0 Comentarii
Aradeanca in varsta de doar 13 ani a baut mai multe somnifere, dar a fost salvata, in cele din urma, de medicii timisoreni.
 O fată de 13 ani din Arad a ajuns la spital după ce a înghiţit mai multe tablete de somnifere, în urma unei certe cu mama sa, care nu o lăsase să petreacă la un club, adolescenta fiind în prezent în stare bună, scrie tion.ro.
Şeful Clinicii de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara, medicul Ovidiu Bedreag, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că în cursul zilei de joi o fată de 13 ani din Arad a fost adusă la Timişoara, mai întai la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu", apoi a fost transferată la Spitalul Judeţean, după ce a înghiţit mai multe pastile dintr-un sedativ.Potrivit sursei citate, fata s-ar fi certat cu mama ei, care nu a lăsat-o să petreacă într-un club din Arad, alături de mai mulţi prieteni, iar adolescenta, cel mai probabil din teribilism, a înghiţit pastilele.
"Acum fata este în stare bună. A fost dializată, deoarece medicamentul se metabolizează greu de organism. I s-a făcut o dializă renală", a declarat medicul Ovidiu Bedreag.
El a explicat că medicamentul i-ar fi putut fi fatal tinerei dacă nu primea ajutorul medicilor.
"Din cauza acestui medicament intri în somn profund, cordul bate încet, apoi intri în stop cardio-respirator. Ajungand la spital, viaţa poate fi salvată. Aşa s-a întamplat în cazul acestei fete, care nu cred că a vrut să se sinucidă, cred că a fost mai degrabă un act de teribilism. Trebuie asigurat suport respirator şi hemodinamic, pană cand cantitatea de drog din sange scade", a precizat medicul Ovidiu Bedreag.
Fata va rămane internată în spital la Timişoara timp de cateva zile.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006209 (s)