News Flash:

O ploaie torentiala a facut prapad in Timisoara

17 August 2018
834 Vizualizari | 0 Comentarii
ploaie 2 august ghe lazar 2

O ploaie torentiala a facut prapad joi seara la Timisoara. Ploaia a creat probleme mari in partea de sud a orasului, cele mai afectate zone fiind Sagului si Freidorf. Telefoanele au sunat non stop la dispeceratul pompierilor. Pompierii militari au intervenit in 10 locatii la curti sau subsoluri inundate, dar si la indepartarea copacilor cazuti pe carosabil, dar si la acoperisul unui bloc care a fost luat pe sus de vant, scrie ziuadevest.ro.

Parcarea de sub podul din Calea Sagului s-a umplut de apa, ceea ce a facut imposibila circulatia mijloacelor de transport pe acolo. Liniile 33, 33 barat si E8 au fost deviate, iar tramvaiele de pe liniile 7 si 9, care trec prin cartierul Dambovita, au fost blocate pe linii.

In urma precipitatiilor din ultimele ore, ISU Timis a fost solicitat sa intervina scoaterea apei din 7 subsoluri/demisoluri, 15 curti, 4 garaje. Deasemenea au fost 5 solicitari pentru inlaturarea copacilor cazuti si 1 acoperis. Se actioneaza cu 9 autospeciale, 6 motopompe, 2 electropompe, 2 drujbe 29 subofiteri, 5 ofiteri.

Foto: Radio Timisoara


ploaie torentiala timisoara sagului freidorf
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005056 (s)