News Flash:

O noua victorie uriasa pentru Mergea si Inglot. Cei doi i-au invins pe gemenii Bryan, la Dubai

27 Februarie 2015
1416 Vizualizari | 1 Comentarii
Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot (Romania/Marea Britanie) a invins, joi, in sferturile de finala la dublu ale turneului de la Dubai, scor 7-6 (6), 2-6, 10-8, echipa formata din fratii Bob si Mike Bryan, la o luna dupa ce s-a impus in fata liderilor mondali ai probei de dublu la Australian Open.
Mergea si Inglot i-au invins pe fratii Bryan intr-o ora si 20 de minute.
Fratii Bryan au inceput mai slab sezonul, fiind eliminati in primul meci pe care l-au disputat, la Auckland, apoi in optimile de finala ale Australian Open. La Australian Open, Mergea si Inglot s-au impus in fata americanilor cu scorul de 7-6 (4), 6-3. Bob si Mike Bryan au reusit saptamana trecuta sa castige primul turneu in 2015, la Delray Beach.
Florin Mergea si Dominic Inglot vor juca in semifinalele probei de dublu de la Dubai impotriva cuplului Aisam-Ul-Haq Qureshi/Nenad Zimonjici (Pakistan/Serbia).
In cea de-a doua semifinala se vor intalni perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer (Romania/Olanda), cap de serie numarul 2 si cuplul Rohan Bopanna/Daniel Nestor (India/Canada), cap de serie numarul 4. Mediafax.ro

australian open fratii bryan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007010 (s)