News Flash:

O noua TRAGEDIE pe sosea, in apropiere de Pancota. O tanara de 25 de ani a murit. Victima era prietena fiului primarului din Siria

28 Februarie 2015
2553 Vizualizari | 0 Comentarii
O femeie de aproximativ 24-25 de ani a decedat, vineri dimineata, in jurul orei 8.30, pe drumul ce leaga Caporal Alexa de Pancota.
Din primele informatii se pare ca tanara a patruns cu masina pe care o conducea pe contrasens unde s-a izbit de un camion care circula regulamentar. O autospeciala SMURD, un echipaj de descarcerare si politisti se afla la fata locului.
UPDATE: Tanara decedata in accident, Gratiana Raut, de 25 de ani, din Olari, a fost prietena fiului primarului Valentin Bot din Siria. Victima conducea un autoturism Hyundai din directia Caporal Alexa spre Pancota. Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Arad, tanara a pierdut controlul asupra volanului, a patruns pe contrasens unde a intrat in coliziune cu un camion care circula regulamentar. Tanara din Olari se afla singura in autoturism in momentul producerii accidentului. Soferul camionului a scapat nevatamat in urma impactului. Echipajul de descarcerare al Detasamentului de Pompieri Arad a intervenit pentru scoaterea victimei din autovehicul, scrie tion.ro.
Traficul rutier nu a fost blocat in urma producerii accidentului.
UPDATE 2. Soferul camionului a spus ca masina tinerei trecea de pe o banda pe alta, semn ca pierduse controlul asupra directiei.
„Am luat-o din plin. Am franat. Se vad franele. N-am mai avut cum sa o evit. Cand am vazut-o ca intra in balans, cand a iesit din curba, atunci am franat prima data. Am lasat sa curga masina usor ca am vazut ca a trecut pe banda ei si cand am fost aproape de ea a sarit din nou pe banda mea. Am luat-o frontal”, a spus soferul camionului. Acesta este cercetat penal de politisti.

gratiana raut
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1316 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006522 (s)