News Flash:

O noua CRIMA CUTREMURA Iasul! SCENE SOCANTE LA IASI! O mama si-a ucis sotul sub privire fiului

10 Ianuarie 2017
1242 Vizualizari | 0 Comentarii
crima la timis
Un copil din Iasi a asistat la o scena cutremuratoare • Mama lui l-a taiat de mai multe ori pe tata, insa ieri scandalul a degenerat • Micutul a vazut cum tatal lui piere sub o lovitura de cutit • Cei doi soti erau cunoscuti drept scandalagii, iar in ultima perioada totul a luat amploare •
 

Ieri seara, in jurul orei 18:00, o crima a zguduit intreaga comunitate din cartierul iesean Galata. O femeie de 37 de ani si-a ucis cu sange rece sotul, chiar in fata baietelului de numai 10 ani. Totul s-a produs pe fondul consumului excesiv de alcool. Carmen si Gabriel (38 ani) Presnac locuiau cu chirie alaturi de fiul lor de aproximativ doi ani de zile, la adresa respectiva. 

Potrivit vecinilor, cei doi erau consumatori inraiti de alcool. Prima interactiune cu oamenii legii au avut-o in anul 2015. Atunci, beti fiind, intre cei doi s-a iscat un scandal monstru. A fost necesara interventia oamenilor legii pentru a aplana conflictul. Si anul trecut, pe 16 august, un alt scandal a izbucnit intre soti. Vecinii sustin ca femeia l-ar fi taiat pe barbat pe fata si gat, insa, odata ajuns la spital, barbatul a sustinut ca s-ar fi auto-mutilat.

"A fost internat la noi cu plagi autolitice în regiunea geniana (n.r.- taieturi pe fata, in zona pometilor), in august", a declarat dr. Diana Cimpoesu, medic coordonator UPU SMURD, din cadrul Spitalului "Sf. Spiridon Iasi". 

Totul a culminat seara trecuta. Barbatul a venit in stare de ebrietate acasa, pus pe scandal. Carmen taia ceapa pentru a face de mancare. Intr-un moment de furie, femeia l-a injunghiat pe Gabriel cu un cutit pe care-l avea in mana. Minorul a fost martor la scenele de groaza pe care le-a comis mama acestuia. Atat el, cat si criminala, au fost ridicati de oamenii legii si dusi la sediul Sectiei 6 Politiei, pentru audieri. Familia locuia in chirie, pe strada Caramidari, in cartierul iesean Galata, de aproximativ doi ani de zile. 

crima femeie alcool scandal spital plagi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005503 (s)