News Flash:

O masina s-a rasturnat pe soseaua Arad-Timisoara

19 August 2016
1303 Vizualizari | 0 Comentarii
masina rasturnata1
O masina s-a rasturnat peste cap, in mijlocul drumului, la aproximativ trei kilometri de la iesirea din Sagu spre Timisoara.
In autovehicul se afla doar soferul, nimeni altul decat sotul Monicai Mitran, antrenoarea echipei de handbal feminin ACS „Avram Iancu” Arad. Potrivit informatiilor oferite chiar de catre sofer, masina tocmai iesise dintr-o curba si nu avea viteza, dar afara incepuse deja sa ploua. A atins linia continua rezonatoare si a fost aruncata intr-un sant. De aici a ricosat pe sosea, rasturnandu-se cu rotile in sus. Dupa ce autoturismul sau s-a izbit de sant, barbatul ne-a spus ca nu isi mai aduce aminte ce s-a intamplat. Practic s-a trezit in masina rasturnata deja de-a curmezisul pe carosabil. Din fericire, conducatorul auto a scapat doar cu rani usoare. La locul accidentului au sosit doua echipaje ale IPJ care au dirijat circulatia pe banda libera, alternativ. Circulatia a fost putin ingreunata datorita acestui fapt, insa nu s-au format cozi.
„Este vorba de un autoturism marca Porsche, condus de un barbat de 56 de ani pe DN 69 dinspre Sagu inspre Vinga, care pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si s-a rasturnat. Soferul nu a suferit rani si nu mai avea pe nimeni in autoturism”, a declarat pentru Jurnal aradean/www.aradon.ro, Lorena Pirvulescu, purtatorul de cuvant al IPJ Arad.

masina monicai mitran
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004456 (s)