News Flash:

O masa pentru oamenii nevoiasi ai Timisoarei, de Craciun

26 Decembrie 2014
1272 Vizualizari | 0 Comentarii
Câţiva oameni cu suflet au ales să se rupă pentru câteva ore de ceea ce înseamnă bucuria Crăciunului în familie pentru o altfel de bucurie: pentru a le oferi o masă caldă sărmanilor. Clubul Lions a împărţit câteva sute de porţii de mâncare, joi, în Piaţa 700 din Timişoara: fasole de cârnaţi, murături, pâine şi cozonac. O faptă bună de sărbători devenită deja tradiţie.

Oameni sărmani, care trăiesc pe străzi şi care dorm la azilul de noapte, şi alte persoane nevoiaşe au beneficiat de prânzul oferit în prima zi de Crăciun de Lions Club Timişoara și Lions Club Iris. Au primit gratuit o masă caldă.

Este o masă pe care ”leii” o oferă de mai bine de un deceniu oamenilor cu care soarta n-a fost prea darnică, care nu au ce pune pe masă de sărbători şi unii dintre ei nu au nici un loc căruia să îi spună casă.

Meniul a cuprins fasole cu cârnați, murături, pâine proaspătă și cozonac. Au fost pregătite pentru a fi distribuite în Piața 700, joi, circa 300 de porţii. Aşa cum era de aşteptat, mâncarea s-a epuizat imediat... Tion.ro 

clubul lions
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006646 (s)