News Flash:

O mai tii minte pe «Mama Natura»? Cum arata acum Roxana Ionescu - FOTO

5 August 2016
4696 Vizualizari | 0 Comentarii
mama natura roxana
Au trecut 13 ani de cand superba Roxana Ionescu ne incanta in rolul «Mamei Natura», la emisiunea «Ciao, Darwin!», de la Antena 1. Daca n-ar fi imaginile de atunci, cu greu ne-am mai aminti de voluptuoasa vedeta, caci Roxana de acum e de nerecunoscut. A slabit, a renuntat la hainele sexy, cu decolteu, pare obosita, iar iubitul o tine in sah cu nunta.

A vrut ea sa-si stearga din CV titulatura de «bomba-sexy», care isi etala sanii imensi, naturali, la emisiunea «Ciao, Darwin!», dar degeaba. Pe Roxana Ionescu (30 de ani) tot asa ne-o vom aminti, ridicand audienta cu rolul ei de papusa, la show-ul prezentat de Dan Negru la Antena 1, in perioada 2003-2005. Din pacate, doar numele a mai ramas din ea, caci fizic este total schimbata, diferenta intre cea de atunci si cea de acum fiind ca de la cer, la pamant. Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute prin oras, la cumparaturi, in compania iubitului ei, afaceristul timisorean Tinu Vidaicu.

Imbracata cu o bluza lalaie, gri, care-i acoperea decolteul si asa intrat la apa, cu jeansi in aceeasi culoare si incaltata in tenisi, Roxana Ionescu si-a ascuns fata sub o pereche de ochelari de soare. Iubitul ei era imbracat in aceleasi nuante, dar mult mai modern, accesorizat cu palarie, ochelari si ceas. Nu pareau foarte apropiati, au pastrat distanta si s-au comportat ca un cuplu rutinat, nevoit sa mearga la magazin pentru a-si umple camara si frigiderul.

Cei doi s-au aprovizionat cu cateva produse de rontait, apoi l-au cinstit pe un copil al strazii cu o bancnota de 5 lei si au plecat spre locuinta Roxanei. Niciun gest tandru intre Roxana si Tinu, nicio strangere de mana, asa ca pareau mai degraba frati, decat iubiti. Dupa o relatie de un an si jumatate, cei doi isi spusesera adio anul trecut pe vremea aceasta, insa iata ca s-au impacat si si-au mai dat o sansa. Totusi, nicio veste despre vreo apropiata cununie. In prezent, Roxana lucreaza in domeniul marketingului, promoveaza o marca de bautura alcoolica, iar ultima oara in TV am vazut-o anul trecut, la Pro TV, in reality-show-ul «Ferma vedetelor».

Galerie Foto

mama_natura_r
roxana ionescu mamei natura bomba-sexy sanii imensi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005712 (s)