News Flash:

O gustare sanatoasa pentru week-end: parjolute umplute

16 Mai 2014
1854 Vizualizari | 0 Comentarii
Se mai numesc si "zrazy" si sunt parjoale-vedeta in tari ca Polonia, Lituania sau Ucraina.
Timp de preparare: mediu.
Numar de portii: 4-6.
Complexitate: usor.
Ingrediente
500 g carne de porc (sau amestec)
5-7 cartofi
1 ceapaƒ
Citeste si: Parjoale de vita
3 catei de usturoi
1 ou
200-300 g faina
sare
piper
ulei pentru prajit
verdeata
Mod de preparare
1. Fierbe cartofii in apa cu sare, apoi pregateste un piure din ei adaugand sare si piper dupa gust si oul batut. Treptat, incorporeaza faina si framanta pana obt›ii un aluat care nu se mai lipeste de maini. Lasa deoparte sa se racoreasca.
2. Intr-o tigaie unsa cu putin ulei rumenste ceapa si usturoiul tocate marunt. Adauga carnea, sare si piper si rumeneste totul impreuna.
3. Unge-ti palmele cu putin ulei. Ia cu lingura din piureul de cartofi si aplatizeaza-l usor in palma. Pune pe mijloc o lingura cu umplutura de carne si formeaza parjoalele.
4. Cand ai terminat de modelat parjoalele umplute, tavaleste-le prin faina sau pesmet fin si rumeste-le in ulei incins.
5. Scoate parjoalele pe un servet de hartie si apoi serveste-le presarate cu verdeata sau alaturi de salata de sezon. (ecuisine.ro)

piper parjoalele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007051 (s)