News Flash:

O cisterna cu 27 de tone de benzina s-a rasturnat pe DN 24B

27 Noiembrie 2014
1161 Vizualizari | 0 Comentarii
O cisterna cu 27 de tone de benzina s-a rasturnat, joi dimineata, intr-o curba de pe DN 24B, in judetul Vaslui, iar opt autospeciale de pompieri au fost trimise in zona, reprezentanti ISU afirmand ca exista pericolul producerii unei explozii, in conditiile in care carburantul se scurge din cisterna.
Potrivit informatiilor furnizate de politistii vasluieni, cisterna plina cu benzina s-a rasturnat pe rigola de pe marginea drumului, dupa ce soferul, un barbat de 31 de ani cu dubla cetatenie, romana si moldoveneasca, a intrat cu viteza prea mare intr-o curba, pe un sector de drum din afara localitatii Cretesti, transmite corespondentul MEDIAFAX.
La fata locului au ajuns opt autospeciale de pompieri, in conditiile in care exista pericolul declansarii unui incendiu care ar putea provoca o explozie, intrucat benzina se scurge din cisterna in rigola de pe marginea soselei.
”Evident ca pericolul producerii unui incendiu exista atat timp cat carburantul curge din cisterna rasturnata. Tocmai de aceea ne aflam in zona cu forte marite, precum si cu utilajele necesare, pentru a repune pe roti autotrenul, astfel incat sa inlaturam pericolul”, a declarat seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui, Neculai Olaru.
Politistii vasluieni au impus restrictii de circulatie pe sectorul de drum respectiv, pana la ridicarea cisternei din sant. Astfel, masinile cu masa sub 7,5 tone sunt deviate pe un drum comunal din Cretesti, in timp ce TIR-urile circula pe un singur fir. Mediafax.ro

localitatii cretesti neculai olaru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008369 (s)