News Flash:

O autospeciala SMURD s-a rasturnat in centrul Timisoarei

5 August 2015
1171 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd rasturnat
O autospeciala SMURD cu echipaj medical la bord, aflata in misiune, a fost rasturnata, miercuri, intr-o intersectie din Timisoara, pentru ca nu i s-a acordat prioritate de catre o alta masina. 
Politistii de la Rutiera sositi la fata locului spun ca masina SMURD avea pornite semnalele acustice si luminoase, a trecut pe culoarea rosie a semaforului, iar soferul unui autoturism care avea verde a ignorat semnalele si a patruns, si el, in intersectie. 
'Soferul autoturismului a spus ca avea in fata un vehicul mai mare, un microbuz, din cauza caruia nu a vazut 
autospeciala SMURD care mergea la o solicitare', spun politistii. 
La alcooltest s-a dovedit ca ambii soferi aveau alcoolemia zero si au avut sansa, cu totii, sa scape teferi. Totusi, politistii au deschis o ancheta pentru a se stabili cu exactitate circumstantele in care s-a produs accidentul. 
Intersectia este una centrala (Gheorghe Lazar cu Calea Circumvalatiunii) si este locul unde accidentele sunt foarte frecvente, pentru ca soferii au verde in acelasi timp cu pietonii carora nu le acorda intotdeauna prioritate, iar unii intorc nereglementar in intersectie, fiind izbiti de alte masini si propulsati pe trotuare, unde lovesc pietoni. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006824 (s)