News Flash:

O arma si munitie, ridicate de politisti in urma unor perchezitii in Caras-Severin

4 August 2016
1024 Vizualizari | 0 Comentarii
arma vanatoare
O arma cu teava lunga si un cartus de vanatoare au fost ridicate de catre politistii din Caras-Severin, in urma a doua perchezitii domiciliare efectuate, marti, pe raza orasului Otelu-Rosu, iar o persoana s-a ales cu dosar penal. 

'Politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Caras-Severin au efectuat, marti, doua perchezitii domiciliare pe raza localitatii Otelu Rosu, la domiciliile unor persoane banuite ca detin ilegal arme. In urma activitatilor desfasurate, politistii au ridicat o arma cu teava lunga si un cartus de vanatoare', a declarat, miercuri, Cecilia Danet, purtator de cuvant al IPJ Caras-Severin. 
Pe numele unei persoane de 41 de ani, din Otelu Rosu, s-a intocmit dosar penal pentru 'detinerea, portul, confectionarea, precum si orice operatiune privind circulatia armelor letale, a munitiilor, mecanismelor sau dispozitivelor acestora sau functionarea atelierelor de reparare a armelor letale, fara drept'. 
Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Caras-Severin, politistii continua cercetarile in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a banuitului. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004640 (s)