News Flash:

Nunta romilor de pe Calea Lugojului, incheiata cu dosar penal pentru una dintre participante

9 August 2015
1347 Vizualizari | 0 Comentarii
Bairam încheiat cu dosar penal pentru o tânără de etnie romă în vârstă de 26 de ani. Fata, care participa la nunta lui Isac și Jaqueline ce a avut loc vineri la Timișoara, s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis.

Potrivit reprezentanților IPJ Timiș, vineri seara, în jurul orei 22.30, polițiștii de la Transporturi Aeriene aflați pe Aeroportul Internațional Timișoara, au prins în parcarea aerogării o tânără de 26 de ani care se afla la volanul unui autoturism, fără a poseda permis de conducere. Fiindcă parcarea aeroportului este considerată drum public, tânăra s-a ales cu dosar penal.

Potrivit unor surse neoficiale, tânăra de etnie romă plecase cu câteva minute înainte de la nunta lui Isac și Jaqueline, care se desfășura la un hotel de pe Calea Lugojului, pentru a ridica alți nuntași ce tocmai aterizaseră la Timișoara.

Fata conducea un autoturism BMW de ultimă generație, când a fost prinsă de polițiști. Ea va trebui acum să răspundă pentru faptele ei.
Aceasta este singura sancțiune aplicată de cei de la IPJ Timiș, în timpul parangheliei care a avut loc vineri la Timișoara, alte amenzi pentru staționare interzisă, fiind aplicate de cei de la Politia Locală.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007045 (s)