News Flash:

NUNTA REGALA 2018. S-a stabilit pe ultima suta de metri cine o va conduce pe Meghan la altar in ziua nuntii

18 Mai 2018
996 Vizualizari | 0 Comentarii
nunta

Charles, Printul de Wales, tatal printului Harry o va conduce pe Meghan Markle, viitoarea sa nora la altar in ziua nuntii, a anuntat Palatul Kensington, potrivit BBC.
Charles, Printul de Wales si viitorul rege al Marii Britanii, a anuntat ca este "incantat sa o primeasca pe domnisoara Markle in familie in acest mod", in timp cu Palatul Kensington a dezvaluit ca Meghan l-a ales pe viitorul ei socru sa o conduca la altar.

Astfel, tatal lui Harry va fi cel care o va conduce maine, la altar, pe Meghan, in cadrul ceremoniei de la Capela St George din Windsor. Scena va fi urmarita de milioane de oameni din intreaga lume.

Intr-un anunt oficial si dupa mai multe controverse legate de participarea la nunta, tatal lui Meghan Markle care ar fi suferit o interventie chirurgicala a fost sfatuit chiar de fiica sa sa se ingrijeasca de problemele de sanatate.
De asemenea, sotul Reginei, printul Philip (94 de ani), despre care nu se stia exact daca va fi prezent la ceremonii, a confirmat prezenta la eveniment, simtindu-se recuperat dupa operatia efectuata luna trecuta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005080 (s)