News Flash:

Nunta de rromi din Timisoara, descrisa pe larg in Daily Mail

16 August 2015
1293 Vizualizari | 0 Comentarii
nunta tiganeasca

Timisoara devine celebra in Marea Britanie… cu nuntile luxoase ale romilor. Site-ul cunoscutului ziar britanic Daily Mail descrie cu lux de amanunte fastuoasa nunta a nepotului lui Grado Carpaci, zis ministrul de Finante, care a avut loc saptamana trecuta la doi pasi de sediul Primariei Timisoara.

Dailymail.co.uk noteaza ca nunta a fost un prilej pentru invitatii care s-au intors din strainatate special pentru acest eveniment sa-si etaleze masinile de lux pe strazile din Timisoara.

Site-ul britanic a descris nunta drept „My big flash gypsy wedding” („Nunta mea tiganeasca mare si ostentativa”), o referinta la o emisiune de tip documentar foarte populara in Marea Britanie – „Big Fat Gypsy Weddings” („Marile Nunti Tiganesti”), care arata nuntile din comunitatea roma britanica si cea irlandeza.

Daily Mail spune ca banii nu au contat cand a venit vorba de casatoria nepotului ministrului de Finante de la Timisoara, care a organizat „o petrecere extravaganta”, cu invitati din Franta, Germania, Italia, Marea Britanie si chiar Statele Unite ale Americii.

Publicatia britanica mai aminteste ca nuntasii au venit cu masini de lux – Bentley, BMW, Ferrari si Mercedes -, dar nu au fost iertati de politisti, care i-au amendat pentru parcari ilegale, dar si zgomot.

Site-ul britanic noteaza si faptul ca invitatii au daruit cuplului proaspat casatorit mai multe kilograme de aur drept cadou de nunta, iar la petrecere au cantat cele mai importante “staruri” ale comunitatii, Guta si Salam.

Si tinutele mirilor au lasat o impresie asupra jurnalistilor de la Daily Mail. Potrivit site-ului, rochia tinerei mirese, de doar 17 ani, a costat sute de mii de euro si fost realizata in Milano, fiind acoperita cu cristale Swarovksi, in timp ce mirele a purtat o uniforma de parada alba cu broderie galbena cusuta cu aur, scrie tion.ro.

Daily Mail scrie si despre alte nunti de romi care au avut loc la inceputul lunii, in Petrosani, unul dintre cele mai sarace orase din Romania, dupa cum noteaza site-ul britanic, dar paranghelia de la Timisoara pare sa ii fi ”impresionat” cel mai mult pe englezi.


grado carpaci
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006191 (s)