News Flash:

Numele viitorului ministru al Comunicatiilor va fi facut public miercuri

8 August 2016
1030 Vizualizari | 0 Comentarii
ciolos
Ministrul interimar al Comunicatiilor, Dragos Tudorache, a declarat luni ca numele viitorului detinator al acestui portofoliu va fi facut public miercuri, cand va depune si juramantul in fata presedintelui Klaus Iohannis.
''Numele ministrului Comunicatiilor o sa-l aflati miercuri. Asa cum premierul a anuntat de saptamana trecuta, miercuri se va si anunta si va depune si juramantul'', a precizat Dragos Tudorache in timpul unei intalniri cu jurnalistii.
El a mai spus ca viitorul ministru al Comunicatiilor va fi tot apolitic.
''E o persoana cunoscuta, e o persoana din domeniu. (…) Am cautat pe cineva care sa inteleaga la fel de bine si administratia publica, dar sa inteleaga foarte bine si cum functioneaza industria si mediul privat, pentru ca e o articulare importanta intre cele doua segmente. Am vrut sa ne asiguram ca viitorul ministru are si energia si dinamismul necesar unui astfel de domeniu foarte important, foarte dinamic, cu un potential urias de crestere pentru economia Romaniei, dar care sa inteleaga si zona de privat si domeniul public'', a detaliat Tudorache.
El a mai sugerat ca va fi numit un barbat in functia de ministru al Comunicatiilor motivand ca ''nu sunt destule femei in acest domeniu''.
La inceputul lunii iulie, premierul Dacian Ciolos a decis schimbarea a patru ministri- Educatie, Comunicatii, Transporturi si ministrul delegat pentru relatia cu romanii de pretutindei, spunand ca vrea sa dea un nou suflu echipei guvernamentale.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006651 (s)