News Flash:

Nu veti face cancer niciodata daca consumati acest amestec de 3 ingrediente

6 Mai 2016
13307 Vizualizari | 0 Comentarii
turmeric anticancer
Aceasta este cea mai simpla reteta care va impiedica dezvoltarea oricarei forme de cancer. Consumul acestor trei ingrediente de baza, zi de zi, va face minuni pentru starea generala de sanatate. Pentru acest amestec uimitor aveti nevoie de:

¼ lingurita de turmeric (curcuma) 

o lingurita de ulei de masline 

un varf de lingurita de piper negru macinat 
Trebuie doar sa amestecati toate ingredientele intr-un pahar plin cu 200 de ml de apa. Cu toate acestea, puteti combina acest amestec si cu alte feluri de mancare, dar nu trebuie sa-l gatiti pentru o lunga perioada de timp. Daca alegeti sa-l utilizati in mancaruri, aveti grija sa-l adaugati la final. 

Curcuma este ingredientul cel mai eficient din acest amestec, avand proprietati puternice anti inflamatorii si antioxidante. Nu exista nici un ingredient din lume care va reduce mai eficient inflamatia din corpul uman. 

Cele mai recente cercetari au descoperit faptul ca turmericul(curcuma) previne multe tipuri de cancer, cum ar fi cancerul cerebral, cancerul de prostata si cancerul colorectal. Consumul (permanent sau frecvent) al aceastei combinatii incredibil te va proteja de orice tipuri de cancer si tumori. Cel mai important lucru este ca acest amestec sa se consume regulat. Asadar, acest consum trebuie sa devina un obicei. Dupa cateva saptamani, corpul tau va deveni dependent de aceste ingrediente iar obisnuinta nu va mai fi o problema. 



reteta cancer ingrediente sanatate amestec uimitor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005847 (s)