News Flash:

Nu e Photoshop! OANA ROMAN slabeste si nu se mai opreste! Cum a aparut imbracata! Toti ochii au fost atinti spre burtica ei! FOTO

11 Iulie 2017
1913 Vizualizari | 0 Comentarii
oana roman

Zi de petrecere pentru Mihai Mitoseru! Prezentatorul tv si-a sarbatorit, miercuri, ziua de nastere. El a implinit frumoasa varsta de 42 de ani, iar cu aceasta ocazie, cei dragi i-au pregatit o multime de surprize.


Printre invitati s-au numarat Oana Roman, care s-a ocupat de organizare, dar si Daniela Crudu. ,,Am avut o aniversare superba datorita voua! Multumesc pt cea mai frumoasa petrecere din viata mea, multumesc Oana Roman Elisei pt organizarea perfecta, multumesc tuturor celor care s-au gandit la mine (pe fb, tel, etc.).. si ii multumesc in mod special lui Costin Marculescu pt ca nu a reusit sa cante!’’, a scris barbatul pe pagina sa de Facebook.

 

Sunt impreuna de aproape 12 ani si traiesc o frumoasa poveste de dragoste, insa, ca mai toate cuplurile consolidate, au trecut si prin perioade nu tocmai roz. Noemi si Mihai Mitoseru vorbesc deschis despre perioada in care au fost despartiti. „In momentul in care ne-am despartit, maica-mea nu mai vorbea cu mine, vorbea cu ea!”, fiind intrerupt imediat de Noemi: „Normal, tinea cu dreptatea!”.




 


mihai mitoseru prezentatorul oana roman
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006708 (s)