News Flash:

Nu cheltui banii pe pedichiura! DOUA INGREDIENTE din bucataria ta iti pot face picioarele sa arate senzational

27 Iulie 2016
12393 Vizualizari | 0 Comentarii
picior in apa
NU CHELTUI BANII PE PEDICHIURA: DOUA INGREDIENTE DIN BUCATARIA TA ITI POT FACE PICIOARELE SA ARATE SENZATIONAL
Numeroase persoane au grija de cum arata corpul lor, dar ignora picioarele. Atunci cand calcaiele sunt uscate si crapate au un aspect extrem de neatractiv si neplacut si uneori acestea pot provoca dureri . Prin urmare picioarele au o mare importanta pentru tot corpul si nu trebuie ignorate. Si anume, picioarele noastre sunt supuse la presiuni mari si greutate in timpul zilei. De multe ori sunt obosite si deteriorate. Va vom prezenta o metoda naturala de a le trata in mod corespunzator. Mai mult decat atat, aceasta procedura este foarte ieftina si cu siguranta va va face sa uitati de tratamentele scumpe oferite de centrele spa. Aceasta metoda naturala va relaxa si trata picioarele si va elimina toata pielea moarta. Dupa acest tratament picioarele tale vor fi pregatite pentru noua pereche de sandale…doar vine vara. Cu doar doua ingrediente ce sigur se gasesc in bucatarie o sa aveti picioare de invidiat. Aceste ingrediente sunt: LAPTE SI BICARBONAT DE SODIU.

Iata ce trebuie sa faceti :
2-4 cani de lapte cald
bicarbonat de sodiu
Se scufunda picioarele in lapte timp de 5-10 minute. Se adauga bicarbonatul de sodiu si se freaca bine cu o perie de picioare. La final se spala picioarele cu apa calda, se usuca bine si se aplica o creama hranitoare.
Proprietatile celor doua ingrediente:
Laptele contine:
Minerale: calciu si fosfor intr-un raport supraunitar favorabil asimilarii lor, sodiu, potasiu, magneziu si fier.
Vitamine: A2, D2, B1, B2, B6 si cantitati mici de vitamine C si PP( totusi contine cantitati ridicate de precursorul vitaminei PP- triptofanul).

Bicarbonatul de sodiu:
Bicarbonatul de sodiu este o pulbere fina care detine numeroase proprietati benefice, inclusiv anti-inflamatoare, anti-fungice, antiseptice, si antibacteriene.
Acest articol este pur informativ si nu este destinat sa inlocuiasca sfatul medical profesional.
Sursa: healthyfoodhouse.com
Traducere si adaptare: Echipa Dr. Andrei Laslau

laptele contine
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004361 (s)